Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

La Murga recull més de 2.300 euros per a la investigació sobre l’ELA

La Murga va recaptar 2.386,81 euros durant la campanya solidària realitzada la passada Festa Major. Aquests diners es destinaran a l’Hospital de Vall d’Hebron per a la investigació sobre l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). La Murga va recollir donatius durant la Cercavila Canalla que va organitzar pels carrers de la Llagosta el dia 7 de setembre. També va aconseguir diners durant els actes que va muntar durant la Festa Major, com la Paella Popular, la Diada infantil, el Concurs de truites i el rom cremat de les havaneres. A la Murga Tapa, que es va fer amb la col·laboració de Donde El Pepe i  Vostra Vite, va obtenir 1.093 euros.

Els responsables de la Murga podrien organitzar properament un altre acte per augmentar la xifra recaptada. La intenció del grup és poder lliurar els diners personalment a la Llagosta a un responsable de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Si això no fos possible, una representació de la Murga es desplaçaria a l’hospital per fer la donació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies