Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Ja es poden comprar les entrades per a la Zumba Gegant de 2018

La Colla Gegantera de la Llagosta ja ha posat a la venda les entrades per participar en la Zumba Gegant 2018. L’activitat tindrà lloc el 18 de novembre a la plaça de la Sardana i servirà per recaptar diners per a la Marató de TV3. En cas de pluja, es traslladarà al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Les entrades estan limitades a 300 persones i es poden adquirir a l’Escola Okinawa Team, a Florimueble i a Qué me pongo Moda y Complementos. A més, els monitors i monitores de Zumba que participen a la jornada també disposen d’entrades. El preu dels tiquets és de vuit euros si es compren de forma anticipada i de deu euros, el mateix dia de la Zumba Gegant. El preu inclou pulsera, aigua i samarreta. Per als infants de fins a 12 anys, el preu és de sis euros i inclou pulsera i aigua.

La jornada solidària començarà a les 10 hores amb una actuació de Bollywood a càrrec de l’Associació Arts Humanes de Santa Perpètua de Mogoda. A les 10.30 h, hi haurà una exhibició de l’Escola Okinawa Team. La Zumba Gegant tindrà lloc entre les 11 i les 14 hores amb gairebé una vintena de monitors i monitores.

Aquest any, com a novetat, l’organització escollirà un altre monitor d’entre les persones que es posin en contacte prèviament amb la Colla Gegantera per participar en l’activitat. També hi haurà servei preventiu d’assistència mèdica amb la infermera Gloria González.

Per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada al càncer, també es portaran a terme altres activitats. L’Esplai Dijoc realitzarà tallers infantils, per un euro i mig, i un pinta-cares solidaris, també per un euro i mig. Els organitzadors comptaran amb la col·laboració del Foto-Club la Llagosta, DJ&Music i l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies