Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Albert Caballero obtè el vintè lloc del Mundial d’atletisme màster a Màlaga

Fotografia: Albert Caballero

L’atleta llagostenc Albert Caballero va aconseguir acabar el Mundial d’atletisme màster de 10 quilòmetres en ruta a la vintena posició. El campionat va tenir lloc a Màlaga el 9 de setembre. L’esportista de la nostra localitat va assolir un registre de 34 minuts i 29 segons, sent el dotzè millor esportista espanyol classificat.

El circuit malagueny destacava per ser molt pla i òptim per fer un bon registre. De fet, el campió dels 10 quilòmetres en ruta va guanyar amb un temps de 30 minuts i 43 segons, que va signar el kenià Samuel Ndereba. Albert Caballero va quedar-se a poc més de tres minuts de la zona del podi. “Vaig anar sabent que no tenia gaires opcions però el circuit era molt bo per fer una bona marca i vaig aconseguir un bon temps i quedant entre els millors vint atletes màsters”, ha explicat Caballero.

Aquesta temporada 2018-2019 Caballero seguirà competint amb l’Atletisme Montornès i sent entrenador del Club Atlètic Mollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies