Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El Viejas Glorias s’estrena a la Primera Divisió amb victòria contra la Peña Madridista Iluro

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el partit del seu debut a la Primera Divisió de veterans, grup Sud, contra la Peña Madridista Iluro, de Mataró, per 2 a 4. Els golejadors de l’equip de la nostra localitat van ser José Naranjo, Adrián Romero, Cristian López i Cristián Fernández.

El duel va començar amb un primer gol local, però el Viejas Glorias va capgirar el marcador amb l’1 a 2 abans del descans, que es va fer de penal i va suposar l’expulsió d’un jugador local. A la represa, els llagostencs van marcar dos gols més, posant l’1 a 4 a l’electrònic, i poc abans del final la Peña Madridista Iluro va marcar el definitiu 2 a 4.

El proper duel del Viejas Glorias tindrà lloc contra el Premià, que aquesta jornada va guanyar 4 a 2 contra l’Atlètic Masnou. El duel es jugarà dissabte al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies