Obert el període d’inscripció per als tallers del Casal d’Avis

0
70

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripció per assistir als tallers del Casal d’Avis. Les persones interessades s’han d’adreçar primer al Casal d’Avis per recollir la sol·licitud i després anar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Les inscripcions es poden fer fins divendres, dia 21 de setembre.

El nou curs d’activitats per a les persones grans al Casal d’Avis de la Llagosta començarà l’1 d’octubre. La programació de cursos i tallers es desenvoluparà fins al mes de maig. Un any més, els usuaris del Casal d’Avis podran assistir a un taller d’entrenament de la memòria, al d’acolorir mandales, al grup de lectura Llegim i compartim, al taller Mirar, llegir, pensar i imaginar, al de dibuix i pintura, al de treballs manuals, al de teatre amb el grup l’Alegria de viure, al de gimnàstica i al Voluntariat per la llengua.

Aquest any, com a novetat, s’incorpora el taller Envellir bé, viure amb vitalitat. Què és envellir bé?, Què és més important a l’hora d’envellir: la herència o l’ambient? Podem intervenir sobre el nostre propi envelliment? Sobre aquestes i altres qüestions es reflexionarà en aquest taller. Com arribar a una longevitat positiva i saludable amb la posada en pràctica d’una serie de comportaments i hàbits saludables. És a dir, optimitzar les capacitats físiques mentals, afectives i socials de forma que intervinguin favorablement en el desenvolupament personal individual i la satisfacció amb la pròpia vida.

Totes les activitats són gratuïtes i tindran una periodicitat trimestral. El primer trimestre finalitzarà el 14 de desembre; el segon anirà del 7 de gener al 12 d’abril i el tercer, del 24 d’abril al 24 de maig.

Publicitat