Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Obert el període d’inscripció per als tallers del Casal d’Avis

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripció per assistir als tallers del Casal d’Avis. Les persones interessades s’han d’adreçar primer al Casal d’Avis per recollir la sol·licitud i després anar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Les inscripcions es poden fer fins divendres, dia 21 de setembre.

El nou curs d’activitats per a les persones grans al Casal d’Avis de la Llagosta començarà l’1 d’octubre. La programació de cursos i tallers es desenvoluparà fins al mes de maig. Un any més, els usuaris del Casal d’Avis podran assistir a un taller d’entrenament de la memòria, al d’acolorir mandales, al grup de lectura Llegim i compartim, al taller Mirar, llegir, pensar i imaginar, al de dibuix i pintura, al de treballs manuals, al de teatre amb el grup l’Alegria de viure, al de gimnàstica i al Voluntariat per la llengua.

Aquest any, com a novetat, s’incorpora el taller Envellir bé, viure amb vitalitat. Què és envellir bé?, Què és més important a l’hora d’envellir: la herència o l’ambient? Podem intervenir sobre el nostre propi envelliment? Sobre aquestes i altres qüestions es reflexionarà en aquest taller. Com arribar a una longevitat positiva i saludable amb la posada en pràctica d’una serie de comportaments i hàbits saludables. És a dir, optimitzar les capacitats físiques mentals, afectives i socials de forma que intervinguin favorablement en el desenvolupament personal individual i la satisfacció amb la pròpia vida.

Totes les activitats són gratuïtes i tindran una periodicitat trimestral. El primer trimestre finalitzarà el 14 de desembre; el segon anirà del 7 de gener al 12 d’abril i el tercer, del 24 d’abril al 24 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies