Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Policia Local se suma a la campanya d’escuts solidaris contra el càncer infantil

La Policia Local de La Llagosta s’ha sumat a la campanya d’escuts solidaris per recaptar fons per a l’Hospital de Sant Joan de Déu amb la finalitat d’aconseguir fons per crear el Pedriatic Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa, pressupostat en 30 milions d’euros. Els agents llagostencs ofereixen els escuts solidaris a canvi d’un donatiu de quatre euros, que es destinaran a aquesta iniciativa. Els escuts es poden adquirir a la Comissaria de la Policia Local i als establiments col·laboradors, que tenen un distintiu a les seves portes.

Els escuts solidaris han estat impulsats per les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni i ja són moltes les policies locals d’arreu de Catalunya i de la resta d’Espanya que s’han anat adherint a la campanya. El 30 d’agost, els impulsors d’aquesta iniciativa ja havien recollit 100.000 euros, que van ser lliurats al Hospital Sant Joan de Déu.

El projecte del SJD Pedriatic Cancer Center és una iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu, impulsat pel mateix centre hospitalari i el Comitè de donants fundadors. Amb 150 anys d’història, l’Hospital de Sant Joan de Déu és un referent nacional i internacional dins de l’àmbit de la salut infantil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies