Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

La Colla Gegantera de la Llagosta anirà diumenge a la Trobada de Montornès del Vallès

La Colla Gegantera de la Llagosta farà diumenge la primera sortida després de l’aturada d’estiu. Els gegants de la nostra localitat participaran a la 29a Trobada de gegants de Montornès del Vallès.

Els membres de la Colla Gegantera es concentraran a les 9 del matí al Centre Cultural per anar cap a Montornès del Vallès. Qualsevol persona es pot sumar a aquesta sortida. La plantada dels gegants es farà a les 9.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Montornès.  A les 11.30 h, començarà la cercavila, que acabarà a la plaça de Joan Miró, on, a les 13 h, tindrà lloc la dansa de la Batalla de Montornès, el lliurament de records i la ballada final de totes les colles geganteres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies