Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La captació de sang d’abans de Festa Major va aconseguir 86 donacions i 22 nous donants

El Banc de Sang va aconseguir a la seva darrera visita a la Llagosta 86 donacions. Catorze persones més es van apropar a la unitat mòbil del Banc de Sang, però no van poder donar sang per diversos motius. Durant la jornada, 22 persones van donar sang per primera vegada. La captació es va realitzar el 6 de setembre, abans de la Festa Major de la nostra localitat.

Tant el Banc de Sang com el grup de donants de la Llagosta fan un balanç molt positiu, sobretot pel nombre de noves persones donants que es van registrar. La captació, que es va fer al Casal d’Avis, va recuperar el nombre de donants de fa un parell d’anys, ja que l’any passat es va baixar fins a les 63 persones.

La propera visita del Banc de Sang a la Llagosta està prevista per al mes de desembre. Els responsables de captacions estan treballant també amb l’Escola Gilpe per concretar la data en la qual es farà la jornada de donacions que promou el col·legi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies