Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias de Manuel Iglesias debutarà dissabte a la Primera Divisió contra la Peña Madridista Iluro

El Club Deportivo Viejas Glorias de Manuel Iglesias debutarà a la Primera Divisió, grup Sud, demà dissabte al camp de la Peña Madridista Iluro de Mataró. El conjunt de la nostra localitat disputarà la primera jornada a la Primera Divisió després d’haver assolit l’ascens la campanya passada.

El Viejas Glorias arriba a l’inici de la competició regular després de guanyar la setmana passada el Torneig de Festa Major. El partit suposarà el primer duel oficial de Manuel Iglesias com a nou entrenador del Viejas Glorias, que enguany s’ha reforçat amb jugadors a totes les línies del camp amb l’objectiu de lluitar per pujar a la màxima categoria de la Federació de Veterans Vallès-Maresme, la Divisió d’Honor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies