Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia s’estrena a la lliga dissabte contra l’Intersala Promises

El Club Deportivo la Concòrdia començarà demà dissabte la lliga contra l’Intersala Promises de Saragossa. El conjunt de la nostra localitat voldrà oblidar a la primera jornada del grup 2 de la Segona Divisió espanyola la derrota de diumenge passat contra la Penya Esplugues a la final de la Copa Catalunya.

L’equip llagostenc rebrà el conjunt aragonès, que la temporada passada jugava al grup 1 de la Segona Divisió espanyola. L’Intersala Promises va acabar al cinquè lloc amb 58 punts. Les llagostenques, que van ser subcampiones de lliga, tenen com objectiu lluitar per disputar les fases d’ascens a la Primera Divisió.

El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 17 h i suposarà el debut en lliga del nou entrenador de l’equip llagostenc, Dani Mosteiro.

Publicitat

Publicitat

Més notícies