Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Hissada de la senyera i Homenatge a Catalunya

La Llagosta ha celebrat la Diada de Catalunya, 11 de Setembre, amb la hissada de la senyera a l’edifici de l’Ajuntament. Posteriorment, s’ha celebrat la 30a edició de l’Homenatge a Catalunya a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué. Els actes han tingut lloc aquest matí, última jornada de la Festa Major de la nostra localitat.

L’encarregat enguany d’hissar la bandera catalana ha estat el president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín. L’acte va començar prop de les 11.45 h. La hissada de la senyera s’ha fet amb l’himne d’Els Segadors i un gran nombre de veïns i veïnes de la localitat.

En acabar la hissada de la senyera, s’ha celebrat el 30è Homenatge a Catalunya a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué. L’homenatge ha comptat amb l’actuació de la Colla Gegantera de la Llagosta, l’Esbart Dansaire Sant Marçal de Cerdanyola, la Casa de Andalucía de la Llagosta, el Centro Aragonés de Mollet y Comarca i el Grup Ball de Gitanes de la Llagosta.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies