Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia, subcampió de la Copa Catalunya sènior de futbol sala femení

El Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquest matí la final de la Copa Catalunya sènior de futbol sala femení contra la Penya Esplugues per 1 a 4. Les de la nostra localitat, que militen a la Segona Divisió espanyola, s’han vist superades per un conjunt que juga a una categoria superior, la Primera Divisió Espanyola, i que ha revalitat el títol. El partit s’ha disputat al Palau Blaugrana.

El partit ha començat amb domini de la Penya Esplugues, que s’ha avançat al marcador al minut 10. El 0 a 2 ha arribat tres minuts més tard. La Penya Esplugues ha fet un altre gol al minut 15. Només començar la segona part, la Concòrdia ha encaixat el quart gol. Al minut 25, Domi ha fet un gran gol i ha reduït les distàncies. És el tercer any seguit que la Penya Esplugues aconsegueix aquest títol.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies