Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

José Luis Fabregat iniciarà dissabte el viatge en bicicleta fins a Portugal

José Luis Fabregat començarà dissabte, a les 9 hores, el seu tercer viatge de distància llarga en bicicleta. Des de la plaça d’Antoni Baqué, el veí de la nostra localitat encetarà el seu rumb cap a terres portugueses per completar tota la costa de Portugal fins arribar a la seva localitat natal, Jerez de la Frontera. En total són uns 2.000 quilòmetres.

Fabregat, de 71 anys, ha explicat que la sortida serà el dissabte des de la plaça d’Antoni Baqué i l’acomiadaran amics i familiars. “Tinc moltes ganes de començar ja aquest tercer viatge en bicicleta. En aquesta ocasió estic més preparat perquè he fet una millor preparació perquè ja no treballo”, admet el llagostenc, que assegura informar del seu dia a dia mitjançant el seu perfil de Facebook.

El llagostenc iniciarà el viatge en solitari però no descarta que se li sumi algun company durant el recorregut. La previsió de Fabregat és arribar a Jerez de la Frontera en 17 dies. “Si tot va bé”, assegura Fabregat i remarca que un cop arriba a Jerez de la Frontera tornarà “segurament en tren”.

Fa dos anys, el veí de la nostra localitat va completar la ruta la Llagosta a Roma i anteriorment havia completat la ruta la Llagosta fins a Jerez de la Frontera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies