Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia jugarà diumenge la final de la Copa Catalunya

El Club Deportivo la Concòrdia disputarà la final de la Copa Catalunya del futbol sala femení diumenge contra la Penya Esplugues. El partit, que organitza la Federació Catalana de Futbol, tindrà lloc al Palau Blaugrana a les 11 hores.

La final de la Copa Catalunya suposarà el debut del nou tècnic de la Concòrdia, Dani Mosteiro, que des d’aquesta setmana dirigeix l’equip. El conjunt de la nostra localitat no ho tindrà gens fàcil per portar el títol català a la Llagosta perquè la Penya Esplugues és el teòric favorit. L’equip rival milita a la màxima categoria espanyola, mentre que la Concòrdiaho fa a la Segona Divisió, i a més la Penya Esplugues és l’actual campió de la copa catalana.

Les llagostenques van classificar-se amb èxit per a la final catalana després d’eliminar el Club Natació Caldes, el Riudellots, l’Eixample i el Palau. Aquesta serà la seva primera final de Copa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies