Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

La família incívica recull pertinences dels pisos dels carrers de Brutau i de Sant Francesc

Desplegament policial ahir a la nit al carrer de Sant Francesc.

La família que ha provocat nombrosos problemes d’incivisme a la Llagosta va recollir ahir a la nit algunes de les seves pertinences dels pisos del carrer de Brutau i de Sant Francesc. Els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu especial i van acompanyar als membres d’aquesta família als dos domicilis en els quals han estat vivint. L’operació es va saldar sense cap incident. Primer van arribar al pis del carrer de Brutau i després van anar al de Sant Francesc. Entorn als dos habitatges, sobretot al de Brutau, es van aplegar centenars de veïns i veïnes, farts dels actes protagonitzats per aquesta família.

Publicitat

Publicitat

Més notícies