Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

El CE la Llagosta es queda sense primer equip i se centra en el futbol base

El CE la Llagosta no tindrà primer equip masculí aquesta temporada 2018-2019. La directiva de l’entitat ha decidit fer una aposta per potenciar el futbol base i en properes temporades recuperar la categoria absoluta amb jugadors procedents de la mateixa entitat.

El CE la Llagosta havia recuperat el primer equip masculí la temporada 2013-2014 i des d’aleshores ha militat a la Quarta Catalana. En acabar el curs passat, un gran nombre de jugadors van decidir no continuar i la nova directiva, presidida per Araceli Bujalance, va decidir apostar per potenciar el futbol base. “Ens hem trobat que no hi havia continuïtat en algunes categories del futbol 11 i era complicat muntar un primer equip”, admet el coordinador del club, José Ángel Venero, que confia tornar a tenir un primer equip “amb jugadors de la Llagosta” en un futur.

Per aquesta temporada el CE la Llagosta tindrà equips a totes les categories de futbol 7, mentre que en futbol 11 comptarà amb infantils però es quedarà també sense cadets i juvenils. “Aquest infantil farà que recuperem totes les categories de futbol 11. Encara tenim el periode d’inscripció al nostre futbol base obert i podem fer més equips de futbol 7 o infantils”, remarca Venero. “Volem apostar per la base”, reclama el coordinador, que admet que aquesta setmana han començat els entrenaments del futbol base al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies