Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Dani Mosteiro, nou entrenador del CD la Concòrdia

Dani Mosteiro, de Mollet i de 42 anys, és el nou entrenador del CD la Concòrdia. El nou tècnic s’ha compromès per dirigir aquesta temporada l’equip blavet després de la marxa de Javier Ruiz fa unes setmanes. De fet, Mosteiro ha dirigit només una sessió i va acceptar l’oferta de la direcció esportiva llagostenca fa tan sols uns dies.

El nou entrenador arriba amb Sergi Barceló, que farà tasques de segon entrenador i de les porteres. Mosteiro la temporada passada va formar part del cos tècnic del futbol sala de base del FS Parets però anteriorment havia dirigit equips sèniors masculins del FS Parets, a la Tercera estatal, o del FS Sant Cugat, a la Segona Divisió B i Tercera estatal. “És el primer cop que dirigeixo un equip femení i podria ser un handicap. Però accepto el repte amb moltes ganes i il·lusió”, admet el nou entrenador, que remarca: “l’objectiu és anar entrenament a entrenament, millorant i valorant el que tenim”.

El primer repte del nou entrenador serà la final de la Copa Catalunya aquest diumenge al Palau Blaugrana contra la Penya Esplugues, que milita a la Primera Divisió estatal. “És un partit il·lusionant per a tota la plantilla. Tenim moltes ganes, però tenim molt respecte per l’equip rival. Tot i que ningú ens pot descartar, farem el nostre partit”, valora Dani Mosteiro. El duel tindrà lloc a les 11 h.

El CD la Concòrdia, vigent subcampió del grup 2 de la Segona Divisió estatal, s’havia marcat com a objectiu per aquesta temporada 2018-2019 igualar o superar la campanya passada. Tot i això, Dani Mosteiro admet que “l’equip ara mateix té com objectiu el següent entrenament i després ja veurem on podem estar i arribar”. La primera jornada de la competició regular tindrà lloc la propera setmana contra l’Intersala Promises al CEM El Turó, encara amb el dia i horari per concretar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies