Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

La Generalitat es compromet amb l’alcalde a buscar una solució ràpida al conflicte generat per una família

L’alcalde, atenent els mitjans de comunicació ahir a la tarda.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha arrencat el compromís dels consellers de Justícia, Ester Capella, i d’Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, de buscar una solució ràpida al conflicte generat per una família a la Llagosta. Sierra va parlar ahir per telèfon amb els dos consellers i els va recordar que “la Llagosta fa temps que espera una resposta a aquesta problemàtica tant de la Justícia com de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat”.

L’alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana, Mariano García, es van reunir ahir a Barcelona amb el director general de la Policia, Andreu Joan Martínez, que els va assegurar que es mantindrà un dispositiu especial dels Mossos d’Esquadra a la Llagosta com a mesura de prevenció i per evitar incidents. A més, es destinaran més efectius policials a la nostra localitat davant de qualsevol eventualitat.

Per a la propera Festa Major, també hi haurà més presència policial als carrers de la Llagosta amb un dispositiu específic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies