Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament adjudicarà avui el servei de la guarderia Cucutras a la Fundació Pere Tarrés

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia: l’adjudicació del contracte per a la prestació del servei de gestió i funcionament de l’Escola Bressol Municipal Cucutras. La sessió començarà a les set de la tarda.

La gestió de la guarderia Cucutras serà adjudicada a la Fundació Pere Tarrés, que va ser l’empresa que va obtenir una puntuació més alta en el procés de licitació. El contracte, per un import de 2.248.873,20 euros, serà efectiu entre l’inici del curs 2018-2019 i la finalització del 2023-2024.

El ple serà retransmès per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies