Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Fundació Pere Tarrés continuarà amb la gestió i funcionament de la guarderia Cucutras

La Fundació Pere Tarrés prestarà el servei de gestió i funcionament de l’Escola Bressol Municipal Cucutras fins al curs 2023-2024. L’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat per unanimitat, aquest dilluns en un ple extraordinari, el contracte de gestió de l’escola bressol municipal, que es formalitzarà el 27 de setembre.

La gestió de la guarderia Cucutras ha estat adjudicada a la Fundació Pere Tarrés, que va ser l’empresa que va obtenir una puntuació més alta en el procés de licitació i que ja gestionava el servei des de feia anys. “Tot i que el contracte es formalitzi el 27 de setembre, l’escola bressol podrà iniciar el curs amb total normalitat dies anteriors, perquè la Fundació Pere Tarrés és l’actual empresa que gestiona el servei”, ha explicat la regidora d’Educació, Mireia Egea, que ha remarcat: “la Fundació Pere Tarrés ha estat la que ha sumat més punts perquè és la que presenta un projecte educatiu que els tècnis han valorat més adient per als infants de la nostra localitat”.

El contracte, per un import de 2.248.873,20 euros, serà efectiu entre l’inici del curs 2018-2019 i la finalització del 2023-2024.

Publicitat

Publicitat

Més notícies