Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El FSU Llagostense començarà la Lliga Nacional el 22 de setembre a la pista del Dante

El Fútbol Sala Unión Llagostense començarà la Lliga Nacional Catalana el 22 de setembre a la pista del Dante i acabarà el campionat, també fora de casa, l’11 de maig a la pista del Betània Patmos Barcelona. La Federació Catalana de Futbol Sala ha publicat el calendari de la màxima categoria catalana de futbol sala amb un total de catorze equips.

La Lliga Nacional de la temporada 2018-2019 estarà formada amb Dante, Sansur, Albelda, Bigues i Riells, Ripoll, Padre Damián Sagrados Corazones, Sagrerenc, Tiana, Betània Patmos Barcelona, Teià Futbol Cinc, Ciutat Granollers, Montsant Sala 5 i Clot. El primer partit dels llagostencs al CEM El Turó tindrà lloc a la segona jornada, que es preveu el 29 de setembre contra el Montsant Sala 5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies