Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La directiva del CD la Concòrdia, sorpresa per la dimissió de Javier Ruiz

La junta directiva del Club Deportivo la Concòrdia ha mostrat avui la seva sorpresa per la dimissió de l’entrenador, Javier Ruiz. “Ens ha deixat descol·locats, no ens ho esperàvem”, ha assegurat Iris Gutiérrez, que és membre de la directiva i la capitana de l’equip.

Javier Ruiz ha presentat la dimissió per diferències de criteri amb la directiva i ara el club busca a la desesperada un nou entrenador. El CD la Concòrdia jugarà el 9 de setembre la final de la Copa Catalunya i el dia 15 començarà la lliga.

Iris Gutiérrez ha assegurat que les 14 jugadores que té actualment el club s’han compromès a seguir, tot i la dimissió de Javier Ruiz. “Tenim millor equip que la temporada passada, quan vam ser subcampiones”, ha dit Gutiérrez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies