Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Marina Millán guanya la Supercopa de Catalunya amb el KH-7 Balonmano Granollers

La llagostenca Marina Millán es va proclamar diumenge campiona de la Supercopa de Catalunya d’handbol femení amb el KH-7 Balonmano Granollers. Millán, que és portera, va jugar uns vint minuts en la final en la qual el conjunt de Granollers es va imposar a l’Handbol Sant Vicenç per 31 a 16.

L’esportista de la nostra localitat, que té 18 anys i afronta el seu primer any en categoria sènior, ha fet tota la pretemporada amb el primer equip del Balonmano Granollers, però, en principi, jugarà la lliga amb el conjunt de Lliga Catalana. Dissabte, va debutar en partit oficial amb el primer equip en la semifinal de la Supercopa de Catalunya contra la Roca i, diumenge, en partit disputat al Palau d’Esports de Granollers, va celebrar el primer títol. Marina Millán ha estat molt bé en els partits que ha jugat durant la pretemporada i durant l’any també entrenarà totes les setmanes amb el primer equip.

Una altra llagostenca, Carla Canalejas, va jugar aquesta final de la Supercopa de Catalunya d’handbol femení a les files de l’Handbol Sant Vicenç. Canalejas, que té 16 anys i és juvenil de primer any, va debutar oficialment amb el primer equip del Sant Vicenç jugant 15 minuts. L’esportista de la Llagosta ha fet la pretemporada amb el Sant Vicenç de Divisió d’Honor Plata, la segona màxima categoria de l’handbol femení espanyol.

D’altra banda, Antonio García va perdre diumenge la final de la Supercopa masculina amb el Fraikin Balonmano Granollers. L’equip vallesà va caure amb el Barça per un clar 25 a 43 en partit disputat també a Granollers. El llagostenc va ser escollit com el millor jugador de la final.

Publicitat

Publicitat

Més notícies