Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament fa diverses millores de cara al proper curs escolar

L’Ajuntament de la Llagosta ha aprofitat el període de vacances per portar a terme diverses millores de cara al proper inici escolar. Operaris de la Brigada Municipal d’Obres han estat els encarregats de realitzar les actuacions.

Entre finals de juliol i principis d’agost, es van fer les obres d’ampliació de la vorera situada davant de l’Escola Gilpe. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament vol millorar la seguretat de les persones a les hores d’entrada i sortida del centre educatiu i també facilitar el pas de gent per aquest espai, especialment d’aquelles persones que tenen mobilitat reduïda. Aquesta obra, que ha costat 12.540 euros, dóna resposta a una demanda de diversos veïns de la zona i de l’AMPA de l’Escola Gilpe.

D’altra banda, l’Ajuntament ha pintat finestres i parets d’algunes aules de l’Escola Sagrada Família. També, s’ha procedit a pintar portes i espais comuns de l’Escola Les Planes, on també s’ha millorat l’accés que hi ha al pàrquing de la plaça de Pere IV.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies