Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Ja han finalitzat les obres de renovació de la vorera dreta del carrer de l’Estació

Les obres del carrer de l’Estació, entre l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del Pintor Sert, ja estan acabades. Després de la celebració del mercat setmanal d’ahir dijous, els cotxes ja van poder aparcar al costat dret d’aquest carrer. Els vianants ja poden transitar amb tota tranquil·litat per aquest espai que ha quedat força ample.

Les obres van començar a principis d’abril i han tingut un pressupost de 176.697,61 euros subvencionats per la Diputació de Barcelona. L’actuació ha consistit en l’eliminació de les jardineres, ja que ajudaven a la proliferació de mosquits, això ha permès ampliar l’ús de la vorera per als vianants. El seu ample és d’uns 6,5 metres. A més, també s’han canviat les canonades d’aigua i s’han fet modificacions a part del clavegueram. Durant aquests dies encara es treballarà per rematar petits detalls del projecte de renovació d’aquest tram del carrer de l’Estació, però aquestes feines no afectaran la circulació per la zona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies