Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Espai de Concerts acollirà a Los Mojinos Escozíos i al monologuista El Monaguillo

Durant la Festa Major 2018, la plaça de l’alcalde Sisó Pons tornarà a convertir-se en l’Espai de Concerts. Les nits de la Festa Gran ompliran aquesta zona de música, ball i espectacles. Enguany, l’actuació estrella serà la de Los Mojinos Escozíos, que també seran els pregoners de la festa.

Los Mojinos Escozios actuaran la primera nit oficial de Festa Major, la del dissabte, ho faran a partir de la una. El grup vallesà farà parada a la Llagosta amb l’espectacle de la gira que els està portant per tota la geografia espanyola, Los más granddes. Abans i després del concert, a les 23.30 hores i a les 3 de la nit, hi haurà Música barraka amb DJ Dr. Remoto.

La nit prèvia a l’inici oficial de la Festa Major, la del divendres dia 7, l’Associació de DJ’s de la Llagosta, VIPS organitza la sessió Killing the Summer 2018, una festa de música electrònica que començarà a les 22.3 hores i finalitzarà a les 5 de la matinada i que comptarà amb Dj Bass Groove (Jackin House), Dj Sergi Donat (Tech-House), Dj Eric Velyce (Tech-House, House, Groove), Dj José Molina (Tech-House, Techno) i Dj Beto (Trance).

El concert de diumenge estarà protagonitzat pel grup Los 80 principales, que es dediquen a fer versions dels temes més coneguts del pop rock de la dècada dels 80 del segle passat. L’espectacle començarà a les 24 hores. Abans, a les 23 hores, hi haurà Música de barraka, que continuarà després del concert, a les 2.30 hores.

L’activitat a l’Espai de Concerts continuarà la nit de dilluns, 10 de setembre, que es dedicarà al rock més dur. El grup local Sin retorno obrirà la nit, a partir de les 24 hores. Tot seguit, a les 1.30 hores, serà el torn del grup tribut a AC/DC, The Bon Scott Band. Al finalitzar les actuacions, al voltant de les 3.15 hores, hi haurà Música barraka rock.

El darrer dia de la Festa Major, el tipus d’activitats que es faran a l’Espai de Concerts seran força diferents. A les 12 hores pujarà a l’escenari l’animador Jordi Callau i el seu espectacle d’escuma. Ja a la nit, a partir de les 21 hores, Saltats i Volats faran el veredicte final del desenvolupament de les activitats que han organitzat aquest any. Per tancar la Festa Major, a partir de les 23 hores, hi haurà l’espectacle d’humor amb el Monaguillo i Miguel Ángel Marín, presentats per Elisabet Carnicé.

Publicitat

Publicitat

Més notícies