Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament tanca el pressupost del 2017 amb un resultat positiu de gairebé un milió d’euros

L’Ajuntament de la Llagosta va tancar el pressupost de 2017 amb un resultat positiu de 928.055 euros i amb un romanent de tresoreria, una vegada feta la provisió d’insolvències, de 915.056 euros. A data de 31 de desembre de 2017, les obligacions pendents de pagament eren de 2.336.822 euros, pràcticament 700.000 euros menys que l’any anterior. El percentatge de deute quedava fixat en un 38%.

Segons explica la regidora d’Hisenda, Conchi Jiménez, “el control exhaustiu de la despesa i la cerca constant de subvencions han estat claus per aconseguir aquests bons resultats”. Jiménez ha destacat que l’Ajuntament ha mantingut tots el serveis i ha fet totes les inversions previstes i que ara “gràcies a aquesta bona gestió, podrem congelar els impostos de l’any que ve i fer front al rescat de l’empresa municipal i al pagament d’obligacions endarrerides”. La regidora ha volgut destacar la bona evolució de les finances locals en els darreres tres anys: “vam trobar un Ajuntament amb moltes obligacions pendents de pagament, gairebé sense recursos i amb un nivell d’inversions molt baix i ara li estem donant la volta”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies