Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament cedeix un local a Aspayfacos per tal que pugui ampliar les seves activitats

L’Ajuntament de la Llagosta ha cedit per un període de quatre anys un local municipal a l’entitat local Aspayfacos, que aplega a persones amb diversitat funcional de la nostra localitat i als seus familiars. Durant el ple ordinari de juliol, celebrat dijous, es va aprovar per unanimitat la cessió de l’immoble, situat al número 20 de l’avinguda del Turó.

“Feia temps que estàvem treballant aquesta qüestió. Amb aquesta cessió, l’entitat podrà ampliar les activitats que ofereix als seus usuaris”, ha explicat l’alcalde, Óscar Sierra. L’Ajuntament es farà càrrec del manteniment i de les despeses de llum i aigua.

Aspayfacos ha equipat el local amb una subvenció de l’obra social de la Caixa i amb els diners que es van aconseguir en el festival que van organitzar fa unes setmanes els Saltats. L’entitat ha comprat mobiliari i alguns altres elements amb l’objectiu de fer més activitats. La intenció és organitzar actes durant tota la setmana. A més, vol portar a terme xerrades de suport per a les famílies. L’espai que tenia fins ara Aspayfacos a Can Pelegrí era massa reduït.

Publicitat

Publicitat

Més notícies