Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Fundació Pere Tarrés continuarà gestionant l’Escola Bressol Municipal Cucutras

La proposta de la Fundació Pere Tarrés és la que ha obtingut una major puntuació en el procés de licitació per gestionar l’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta. Així, aquesta empresa continuarà gestionant aquest servei municipal durant els propers sis anys. Durant el ple ordinari de juliol, que l’Ajuntament de la Llagosta va celebrar ahir, es va donar a conèixer la puntuació que van obtenir les tres empreses que van presentar ofertes i es va aprovar per unanimitat requerir a la Fundació Pere Tarrés, com la primera classificada del procediment de contractació per a la prestació del servei de gestió i funcionament de Cucutras, a presentar en els propers dies tota la documentació necessària.

La regidora d’Educació, Mireia Egea, es va mostrar ahir convençuda que el proper curs “començarà amb total normalitat” a l’Escola Bressol Municipal Cucutras.

Durant el ple es va donar compte de la liquidació del pressupost del 2017, que es va tancar amb un resultat pressupostari en positiu de 928.055,9 euros. Un cop deduïda la provisió d’insolvència i altres ajustos oportuns, el romanent de tresoreria ascendeix als 915.056,94 euros.

També es va aprovar per unanimitat la cessió gratuïta d’un immoble municipal a l’entitat Aspayfacos, que aplega a persones amb diversitat funcional de la nostra localitat i als seus familiars. En concret, Aspayfacos podrà disposar d’un local situat a l’avinguda del Turó, número 20. “Amb aquesta cessió, l’entitat podrà ampliar les activitats que ofereix als seus usuaris”, segons va explicar l’alcalde, Óscar Sierra.

Tots els grups municipals van estar a favor de l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al “Manifest del Dia 28 de juny per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Per uns municipis orgullosos dels seus colors”, impulsat per la Diputació de Barcelona.

També es va aprovar les festes locals per a l’any 2019, que seran el dimarts 19 de març, Sant Josep, i el dilluns 9 de setembre, Festa Major.

Per últim, es va aprovar per unaminitat una moció presentada pel grup municipal d’ICV-EUiA i el cercle local de Podemos la Llagosta en representació de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès i la marea blanca. Entre d’altres qüestions, el text insta al Departament de Salut de la Generalitat a que continuï garantint l’atenció sanitària pública sense exclusions a tota la ciutadania de Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies