Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Creix el nombre de persones donants a la darrera captació de sang feta a la Llagosta

La captació que va fer dimecres el Banc de Sang a la Llagosta es va saldar amb 92 donacions. D’aquestes, deu van ser de persones que es van estrenar com a donants. Tretze persones més s’hi van apropar però no van poder donar sang per diversos motius.

Aquestes xifres són més elevades que les registrades a la captació de juliol de l’any passat, quan es van aconseguir 79 donacions i vuit nous donants. La tasca de les persones voluntàries de la nostra localitat de l’Associació de donants de sang del Vallès Oriental ha ajudat a promocionar aquesta visita del Banc de Sang a la Llagosta.

La propera captació de sang a la Llagosta serà just abans de la Festa Major, el dijous 6 de setembre. La unitat mòbil del Banc de Sang s’instal·larà al Casal d’Avis, al matí de 10 a 13.30 h i a la tarda de 16.30 a 21 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies