Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra aquesta tarda la sessió plenària ordinària del mes de juliol

Durant el ple que l’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda es donarà compte de la liquidació del pressupost del 2017, que es va tancar amb un resultat pressupostari en positiu de 928.055,9 euros. Un cop deduïda la provisió d’insolvència i altres ajustos oportuns, el romanent de tresoreria ascendeix als 915.056,94 euros. La sessió plenària ordinària del mes de juliol començarà a les 19 h.

Al ple d’avui, se sotmetrà per a la seva aprovació l’adjudicació del servei de l’Escola Bressol Municipal Cucutras. De les tres empreses que s’han presentat al concurs, la Fundació Pere Tarrés és la que ha obtingut una major puntuació i aquesta serà la que es proposarà per gestionar aquest servei públic. La Fundació Pere Tarrés és l’actual adjudicatària de la gestió de l’Escola Bressol Municipal.

La sessió plenària d’avui també debatrà sobre la cessió gratuïta d’un immoble municipal a l’entitat Aspayfacos, que aplega a persones amb diversitat funcional de la nostra localitat i als seus familiars. L’equip de govern plantejarà cedir a Aspayfacos el local municipal situat a l’avinguda del Turó, n. 20, Pt. 1. Amb aquesta cessió, l’entitat podrà ampliar les activitats que ofereix als seus usuaris.

La Regidoria d’Igualtat sotmetrà per a la seva aprovació l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al “Manifest del Dia 28 de juny per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Per uns municipis orgullosos dels seus colors”, impulsat per la Diputació de Barcelona.

Al ple d’avui s’aprovaran les festes locals per a l’any 2019, que seran el dimarts 19 de març, Sant Josep, i el dilluns 9 de setembre, Festa Major.

Per la seva part, el grup municipal d’ICV-EUiA i el cercle local de Podemos la Llagosta presenten una moció en representació de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès i la marea blanca. Entre d’altres qüestions, el text insta al Departament de Salut de la Generalitat a que continuï garantint l’atenció sanitària pública sense exclusions a tota la ciutadania de Catalunya.

El ple ordinari del mes de juliol acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió serà retransmesa en directe per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal i es podrà seguir tant per la FM com per internet, a través del web de la Ràdio.

Publicitat

Publicitat

Més notícies