Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia es reforça amb Paula Jiménez i Paula Pérez

El Club Deportivo la Concòrdia s’ha reforçat amb dos fitxatges per a la temporada 2018-2019. Paula Jiménez, que procedeix del Caldes i anteriorment havia format part de l’equip blavet, juga de pivot i ala i Paula Pérez, que prové de l’Eixample, destaca com a tanca i ala.

La direcció esportiva encara no ha tancat el capítol de fitxatges perquè està pendent de confirmar una tercera jugadora, principalment, es busca d’una portera de garanties sota els pals. La Concòrdia té com objectiu igualar o millorar el subcampionat al grup 2 de la Segona Divisió estatal.

La plantilla estarà dirigida novament per Javier Ruiz, que ja fa setmanes va confirmar la seva continuïtat amb el projecte, tot i que el seu segon, Iván Beas, va decidir desvincular-se del projecte per afrontar nous reptes esportius.

Publicitat

Publicitat

Més notícies