Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Èxit de públic al 13è Festival de Guitarra organitzat per la Unión Musical La Flamenca

El Centre Cultural es va omplir de públic dissabte al vespre per presenciar el 13è Festival de Guitarra de la Llagosta, que va organitzar la Unión Musical La Flamenca. Uns quaranta alumnes del mestre Paco Garfia van actuar al festival, que enguany estava dedicat a Jesús Muela, veí de la Llagosta molt aficionat al flamenc que va morir el 23 de desembre passat.

Familiars de Jesús Muela van assistir al recital, que va ser molt emotiu. Garfia ha explicat que “quan vam rebre la notícia de la mort de Jesús Muela ja vaig pensar en fer-li un homenatge. Vaig estar tocant al sepeli i l’homenatge era una cosa que tenia pendent. Ha estat molt emotiu i estic molt agraït a la presència de la seva família”.

El 13è Festival de Guitarra, que tornava a celebrar-se enguany amb l’epígraf La Guitarra y el pueblo, va consistir en un viatge pel flamenc amb l’acompanyament de cante i ball. El recital va comptar, a més, amb la col·laboració de la Casa de Sevilla de Sant Boi de Llobregat. A més, els alumnes de Paco Garfia van interpretar les cançons que han treballat durant aquest curs sense l’acompanyament del mestre. Paco Garfia ha indicat que està “molt orgullós tant dels meus com de la gent que va participar. Aquest any els alumnes han tocat sols, sense acompanyament del professor, i això per a mi és un orgull”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies