Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Els nous policies locals de la Llagosta han prés possessió del seu nomenament

Els sis policies que ha contractat l’Ajuntament durant les darreres setmanes ja han recollit el seu nomenament de funcionaris, tres com a funcionaris de carrera i tres interins. L’acte del lliurament es va fer ahir a la Sala de Juntes de l’edifici administratiu del passeig del Pintor Sert.

Dels tres funcionaris amb plaça pròpia, un ja ha passat per la formació de l’Institut de Seguretat de Catalunya i els altres dos faran el curs obligatori durant els mesos vinents. Dels altres tres agents interins, dos donaran servei durant els mesos de vacances i un altre estarà en substitució d’un agent en comissió de serveis. Amb la incorporació dels nous agents, la plantilla de la Policia Local de la Llagosta queda coberta en 20 places. L’Ajuntament es dota d’aquesta manera d’un nombre de personal al cos que feia temps que no es registrava.

Publicitat

Publicitat

Més notícies