Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Demà dimecres, el Banc de Sang farà a la Llagosta la captació sanguínia de cada estiu

El Banc de Sang farà demà la visita d’estiu que fa cada any a la Llagosta per realitzar una nova captació sanguínia. Les donacions es podran fer al matí, de les 10 a les 14 h, i a la tarda, de les 17 a les 21 h.

Una unitat mòbil del Banc de Sang s’instal·larà a la plaça d’Antoni Baqué, davant de l’església. El Banc de Sang fa una crida especial a totes les persones donants i aquelles que encara no ho són per tal que durant aquests dies d’estiu s’apropin a donar sang.

En aquesta època, les donacions baixen habitualment fins a un 30%. El Banc de Sang calcula que faran falta unes 35.000 donacions aquest estiu, per aconseguir-les ha posat en marxa la campanya  “Omple la bossa de vida”. Tothom que doni sang a qualsevol dels hospitals amb banc de sang o a les unitats mòbils rebrà una bossa de roba amb el nou missatge del Banc de Sang “Dona el millor de tu. Dona sang”.

La visita del Banc de Sang es farà en dimecres i no en dijous, com és habitual. D’aquesta manera, es vol facilitar una major afluència de donants abans de marxar de vacances. Per donar sang, només cal tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 quilos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies