Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament amplia la vorera de l’avinguda del Primer de Maig a l’alçada de l’Escola Gilpe

Avui han començat les obres d’ampliació de la vorera situada davant de l’Escola Gilpe. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament vol millorar la seguretat de les persones a les hores d’entrada i sortida del centre i també facilitar el pas de gent per aquest espai, especialment d’aquelles persones que tenen mobilitat reduïda.

Aquesta actuació dóna resposta a una demanda de diversos veïns de la zona i de l’AMPA de l’escola Gilpe. Quan finalitzin les obres hi haurà una vorera de set metres d’ample i gairebé 22 metres de llarg. En aquesta zona es deixà espai per estacionar diversos vehicles en línia.

La Brigada Municipal d’Obres s’està encarregant de l’execució dels treballs que estaran finalitzats en dues o tres setmanes. El cost total d’aquesta actuació és d’uns 12.540 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies