Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol i el Vallag coincidiran al grup A de la Tercera Catalana

El Joventut Handbol la Llagosta i l’Handbol Club Vallag coincidiran al grup A de la Tercera Catalana. Els dos equips d’handbol masculí de la nostra localitat compartiran el mateix grup de la fase regular de la temporada 2018-2019 després del sorteig del calendari de la Federació Catalana d’Handbol. La primera jornada tindrà lloc el 7 d’octubre i el derbi llagostenc de la primera volta serà el 25 de novembre i la tornada, el 24 de març.

El Joventut Handbol, que dirigirà Xavier Canalejas, va lluitar la campanya passada per l’ascens i es va quedar a les portes. Per al proper curs, l’equip llagostenc té com objectiu lluitar, novament per l’ascens a la Segona Catalana. La primera jornada del Joventut Handbol tindrà lloc a casa contra el Vilanova i la Geltrú.

El Vallag, dirigit per Javier Iglesias, va lluitar el curs passat per la permanència i finalment ho va aconseguir després d’una reestructuració de la federació catalana. L’objectiu de l’equip per a la nova campanya serà, principalment, la salvació. La primera jornada del Vallag serà a la pista del Manyanet B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies