Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

Xavier Canalejas torna a la banqueta del sènior masculí del Joventut Handbol

Xavier Canalejas és el nou entrenador del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta. En acabar la temporada 2017-2018, el club va comunicar que no seguiria Marc Puig a la banqueta llagostenca.

Després d’unes setmanes, l’entitat ha comunicat que finalment Xavier Canalejas torna a la banqueta del sènior masculí, una faceta que ja havia fet anteriorment. L’objectiu de Canalejas per a la temporada 2018-2019 és formar un equip competitiu a la Tercera Catalana, entre els jugadors que renoven i els juvenils que pugen, i lluitar per l’ascens a la Segona Catalana.

Pel que fa el sènior femení, la temporada 2018-2019 no arrencarà per falta de jugadores i el club estudia formar un nou sènior femení de cara el 2019 i poder participar a la Copa Federació. A finals de la temporada 2017-2018, el club va comunicar que Enric de Pablo no continuaria.

El club ja ha definit l’estructura d’equips per la temporada 2018-2019 amb un total de nou conjunts amb set equips masculins, un femení i un mixte. Tot i que fins al setembre, aquesta estructura podria créixer. Ara per ara, el club compta amb equips masculins en les categories sènior, benjamí, aleví, infantil, dos cadets i un juvenil; un aleví femení; i un prebenjamí mixte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies