Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Flamenca organitza demà el 13è Festival la Guitarra y el Pueblo, dedicat a Jesús Muela

La Unión Musical la Flamenca organitza demà el Festival de Guitarra la Llagosta, la Guitarra y el Pueblo, que arriba a la seva 13a edició i que estarà dedicat a Jesús Muela. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 20 h.

Jesús Muela era un amant del flamenc, va morir el passat 23 de desembre, havia estat molt vinculat a entitats com la Casa de Andalucía i la Unión Musical La Flamenca.

Com en anys anteriors, el Festival farà un viatge pel flamenc a través de la guitarra solista i d’acompanyament al cant i al ball. A l’escenari pujaran els alumnes de Paco Garfia de l’escola de La Flamenca, els cantaors i cantaores Anna Giménez, José Antonio Escribano, Mari Pérez, Papalín Chico, David Coronel i Paco Garfia (pare). El ball anirà a càrrec de l’alumnat de David Coronel de l’ACA Casa de Sevilla de Sant Boi. Les entrades, que són gratuïtes, es poden recollir a la seu de La Flamenca, situada al carrer de Pablo Picasso.

Publicitat

Publicitat

Més notícies