Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Marc Fábregas deixa el FSU Llagostense i fitxa per la Molletense a la Segona Catalana de futbol

Marc Fábregas ha deixat el Fútbol Sala Unión Llagostense per fitxar per la Unió Esportiva Molletense, de futbol 11. El futbolista llagostenc, un dels jugadors referents de l’equip groguet, ha tancat una etapa de quatre temporades al FSU Llagostense per tornar al futbol 11 i en aquesta ocasió per militar a la Molletense, del grup 2 de la Segona Catalana.

El llagostenc s’incorporarà la disciplina blanc-i-blava a meitats d’agost i podria debutar en partit oficial l’1 de setembre contra el Valldoreix al camp molletà. Fábregas, format en futbol 11, intentarà guanyar-se un joc com a migcampista ofensiu a l’equip molletà.

Marc Fábregas coincidirà a la disciplina molletana amb un altre llagostenc, Abel Varón, que juga de migcampista, i també s’ha incorporat aquest estiu a la Molletense. Varón va formar part la temporada passada de la plantilla de la Unió Esportiva Lourdes a la Tercera Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies