Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Arriba Desig per(z)ones, una performance sobre diversistat sexual

La plaça d’Antoni Baqué acollirà demà, a partir de les 11 h, la performance Desig per(z)ones. Aquesta acció artística arriba després de la celebració del Dia de l’orgull LGTBI del passat 28 de juny. Les encarregades de la posada en escena seran Les Mireies, un grup format per Mireia Zantop i Mireia Chalamanch, que ja han portat aquesta acció artística a diversos municipis catalans.

Desig per(z)ones vol donar visibilitat a la diversitat de la vivència sexual. La performance vol fer reflexionar al públic sobre la sexualitat de cadascú, creant un diàleg entre l’espai públic i l’espai íntim on poder deixar una empremta anònima, donant veu i forma a allò que s’acostuma a silenciar. Aquesta acció artística i social dona molta importància a la interacció amb la gent. Aquesta proposta arriba de la mà de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies