Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Iván Arrroyo i Antonio Gómez fitxen pel Masnou, de la Segona Catalana de futbol

Els llagostencs Iván Arroyo i Antonio Gómez han fitxat per l’històric CD Masnou, que milita a la Segona Catalana. Arroyo i Gómez han deixat el CF Mollet UE després d’una temporada irregular a l’equip molletà que finalment ha acabat perdent la categoria de la Primera Catalana.

Arroyo, que juga de lateral, i Gómez, que ho fa d’extrem, han marxat al projecte del Masnou, que entrena David Ortiz, exentrenador dels dos llagostencs fa dues temporades al CF Mollet UE. L’objectiu de l’equip maresmenc per a la propera temporada serà recuperar la Primera Catalana. El Masnou competirà al grup 4 de la Segona Catalana i començarà la temporada el 2 de setembre a casa contra el Matadepera.

Antonio Gómez portava dues temporades al CF Mollet UE, mentre que Iván Arroyo formava part del primer equip des del 2014, quan va pujar del juvenil molletà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies