Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

L’HC Vallag es manté a la Tercera Catalana

El sènior de l’Handbol Club Vallag manté la categoria de Tercera Catalana per a la temporada 2018-2019. Responsables de la Federació Catalana d’Handbol van comunicar al mateix president de l’entitat, José Aguilera, fa pocs dies, que finalment el sènior masculí no baixarà a la Quarta Catalana.

L’equip de la nostra localitat havia baixat de categoria després de perdre la fase de correcció de la Tercera Catalana, que depenia dels ascensos i descensos compensats d’equips de categories superiors. Finalment, l’equip es manté a la Tercera Catalana per una reestructuració de la Federació Catalana d’Handbol. “Em van trucar de la Federació catalana per explicar que ens manteníem a la Tercera Catalana. Aleshores, vam fer la inscripció a la Tercera Catalana de seguida“, informa el president del club, José Aguilera.

Per a la propera temporada, l’equip comptarà novament amb Javi Iglesias com a entrenador. La plantilla es reforçarà amb jugadors procedents del juvenil i renovarà gran part dels jugadors de la temporada 2017-2018.

Publicitat

Publicitat

Més notícies