Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

Els gegants de la Llagosta visitaran dissabte el barri barceloní del Poble Sec

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà el proper dissabte a la 23a Trobada de gegants del Poble Sec. Els gegants de la nostra localitat tornaran així la visita que la colla de Barcelona va fer a la Llagosta durant la trobada del mes de març.

Està previst que la sortida es faci a les 16.30 h des de la nau municipal del carrer de Sant Llorenç. Cap a les 18 h, tindrà lloc la plantada gegantera a la plaça de Santa Madrona del barri del Poble Sec. Tot seguit, a les 19.15 h, es farà la cercavila. El Ball de lluïment i el final de fi de festa tindran lloc al carrer Nou de de la Rambla a partir de les 20 h. Una hora més tard, se celebrarà un sopar amb les colles participants a la trobada.

El president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, ha indicat que, com a totes les trobades, “qualsevol persona pot acompanyar els gegants de la Llagosta en aquesta darrera trobada abans de les vacances d’estiu”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies