Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La nova Seu Electrònica de l’Ajuntament es posarà en marxa el 16 de juliol

L’Ajuntament de la Llagosta està acabant d’enllestir la nova Seu Elèctronica. L’objectiu és que es posi en marxa i que ja la pugui fer servir la ciutadania el proper dilluns, dia 16 de juliol.

La principal novetat és que per fer qualsevol tràmit amb l’Ajuntament mitjançant la Seu Electrònica serà necessari identificar-se amb un certificat digital. A més, tots els tràmits es podran fer online. L’Ajuntament expedeix certificats digitals a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). També existeix l’opció de donar-se d’alta a l’IdCAT mòbil a la mateixa Seu Electrònica. Aquest sistema genera una contrasenya que es rep amb un missatge al telèfon mòbil cada vegada que es vol fer un tràmit.

Des de la Seu Electrònica, també es podran rebre notificacions electròniques sobre els tràmits realitzats amb l’Ajuntament, es podrà accedir als expedients generats per la sol·licitud per veure en quin estat estan i aportar documentació en el cas que sigui requerida. Les empreses, associacions i professionals col·legiats estan obligats per llei a fer els tràmits amb l’Administració de forma telemàtica. La ciutadania pot escollir entre aquest sistema o el presencial a l’OAC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies