Es presenta l’Associació Llagostenca d’Amics de la Cultura Japonesa

0
45

Un grup d’aficionats del Japó ha creat l’Associació Llagostenca d’Amics de la Cultura Japonesa (ALACJ) de la nostra localitat. L’entitat es va presentar el passat 30 de juny a l’espai del Dojo Okinawa de la Llagosta i va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Mariano García, i el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

L’acte va constar d’una mostra de pintura japonesa de l’artista Tamashiart, una exposició de bonsais i una demostració del sable japonès. “Som un grup de persones que respectem i ens agrada tot allò del Japó. Creiem que és important poder mostrar com és aquesta cultura a la localitat”, explica el president de la recent creada entitat, Patrick Oviedo. L’objectiu de l’entitat és apropar la cultura japonesa.

Fins a final d’any, els membres de l’ALACJ preveu oferir altres exposicions sobre la cultura japonesa. L’entitat obre les seves portes per si qualsevol persona vol formar-ne part i per demanar me´s informació s’han d’adreçar al Dojo Okinawa, que se situa al carrer Santa Teresa, número 18.

Publicitat