Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Es presenta l’Associació Llagostenca d’Amics de la Cultura Japonesa

Un grup d’aficionats del Japó ha creat l’Associació Llagostenca d’Amics de la Cultura Japonesa (ALACJ) de la nostra localitat. L’entitat es va presentar el passat 30 de juny a l’espai del Dojo Okinawa de la Llagosta i va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Mariano García, i el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

L’acte va constar d’una mostra de pintura japonesa de l’artista Tamashiart, una exposició de bonsais i una demostració del sable japonès. “Som un grup de persones que respectem i ens agrada tot allò del Japó. Creiem que és important poder mostrar com és aquesta cultura a la localitat”, explica el president de la recent creada entitat, Patrick Oviedo. L’objectiu de l’entitat és apropar la cultura japonesa.

Fins a final d’any, els membres de l’ALACJ preveu oferir altres exposicions sobre la cultura japonesa. L’entitat obre les seves portes per si qualsevol persona vol formar-ne part i per demanar me´s informació s’han d’adreçar al Dojo Okinawa, que se situa al carrer Santa Teresa, número 18.

Publicitat

Publicitat

Més notícies