Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Estefa Jémez renova amb el CFS Femisport i disputarà la màxima categoria estatal

La llagostenca Estefa Jémez ha renovat amb el CFS Femisport i la propera temporada 2018-2019 debutarà a la màxima categoria estatal del futbol sala femení, la Primera Divisió. L’entitat ho ha confirmat en un missatge en el seu perfil de Twitter aquest mateix dilluns, tot i que ja fa setmanes la llagostenca ho havia avançat al 08Centvint i a Ràdio la Llagosta.

La renovació suposarà la tercera temporada de Jémez a les files del Femisposrt. De fet, la llagostenca és una de les jugadores importants del club de futbol sala, que la temporada 2017-2018 va assolir el campionat del grup 2 de la Segona Divisió. A més, a la promoció d’ascens van aconseguir l’ascens contra Txantrea després de guanyar el global de l’eliminatòria amb un gol en el partit de tornada, providencial, de la llagostenca. Jémez va disputar l’eliminatòria d’ascens després de superar una lesió.

L’objectiu del CFS Femisport per a la propera temporada serà assolir la permanència a la màxima categoria amb la llagostenca Estefa Jémez a les seves files.

Publicitat

Publicitat

Més notícies