Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

El Síndic atén un total de vuit queixes i consultes a la Llagosta

L’Oficina del Síndic de Greuges de Catalunya va atendre ahir a la Llagosta sis queixes i dues consultes. L’equip del Síndic es va instal·lar a Can Pelegrí i va rebre un total de sis visites, totes de veïns i veïnes de la nostra localitat.

Les persones que han consultat amb l’Oficina del Síndic han plantejat problemes relacionats amb serveis bàsics de consum, com el gas, l’electricitat i l’aigua, amb temes tributaris i de serveis socials, entre d’altres. Tres de les sis queixes han anat dirigides a l’Ajuntament de la Llagosta.

L’Oficina del Síndic de Greuges visita la Llagosta cada dos anys. Si alguna persona vol realitzar alguna queixa o alguna consulta pot adreçar-se al telèfon 900 124 124, al correu electrònic sindic@sindic.cat o per internet al web del Síndic de Greuges.

Publicitat

Publicitat

Més notícies