Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

Tot l’alumnat de l’Institut Marina que ha fet la selectivitat aquest any ha aprovat

El 100 % de l’alumnat de l’Institut Marina de la Llagosta que ha fet la selectivitat ha aprovat. Els 19 joves que van fer els exàmens per accedir a la universitat el proper curs han superat les proves. Això suposa un increment respecte al curs anterior, quan van aprovar el 86 % dels examinats.

La nota més alta també ha estat superior. Si el curs passat es va situar en el 8,55, aquest any, la nota més alta de les Proves d’Accés a la Universitat de l’alumnat de la Llagosta ha estat d’un 8,8. L’Institut Marina encara no té disponible la nota global d’accés, que s’incrementa amb la realització de forma voluntària de proves de tres matèries de modalitat.

Els exàmens per accedir a la universitat es van realitzar del 12 al 14 de juny, en el cas del joves de la Llagosta, a la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies