Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

S’obren els patis de les escoles Les Planes i Joan Maragall

Els patis de les escoles públiques Les Planes i Joan Maragall s’han obert a la ciutadania des d’aquest dilluns fins al 27 de juliol. Aquesta activitat, anomenada Patis oberts, s’inclou dins el programa d’activitats de l’estiu 2018, que ofereix l’Ajuntament de la Llagosta.

L’administració local pretén amb aquesta activitat permetre la practica de l’esport i altres activitats lúdiques i d’oci. La pista de l’Escola Les Planes estarà oberta de dilluns a divendres, entre les 18 i les 21.30 h. L’Escola Les Planes se situa al carrer de la Constitució. Pel que fa a l’Escola Joan Maragall, al passeig del Pintor Sert, obrirà dilluns, dimecres i divendres, en el mateix horari. Dimarts i dijous, la pista la farà servir el Club Patí la Llagosta per als seus entrenaments. D’altra banda, el divendres 13 de juliol, el Joan Maragall acollirà la Disco Roller que organitza el mateix Club Patí la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies